HTML

Divkájé

Mindennapi baromságok

divka: Untitled-12 resize

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

Címkefelhő

Nyaralásos

2008.08.13. 20:26 :: DivkA

Sikerült idén is eljutni nyaralni, hirtelen felindulásból kiválasztottunk egy kedves kis helyet itt a szomszédban, Mohácson.Interneten néztük ki, majd foglaltunk.Drága ebemet senkire nem tudtam átruházni, így gyorsan megérdeklődtük, hogy probléma lenne-é, ha vinnénk magunkkal, hál isten nem bánták.Hát megindultunk,először féltem a helytől, ami egyébként egy lovasfarm is egyben, hiszen annyi szönyű történetet hallani mindenfelől, az elszúrt szállás foglalásokról, hogy bár a neten a legjobb arcukat szándékoznak megmutatni, az valójában élőben félelmetes hely. No nagyon kellemesen csalódtam, megérkeztünk szállásunkra, baráti mosollyal fogadott minket a tulaj, gyorsan megmutatott mindent, a szobánktól a wellness szolgáltatásokig.Elvarázsolt a hely hangulata, barátságos, csendes táj, az emberek kedvesek és rögtön bizalmat szavaznak (a bárhoz érve, drága fönők úr mondta, hogy ha esetleg este megszomjaznánk és ők éppen nincsenek ott, nyugodtan szolgáljuk ki magunkat, csapolhatunk sört is, csak húzzunk be egy strigulát a szobaszámunkkal megjelölt papíroson). Gyönyörű lovak legelésztek körülöttünk mindenfele. A szobák tiszták, nagyon jól karbantartottak, a kiszolgálás és az étel fergeteges volt.Szabadtéri, fedett medence, jakuzzi, szauna, masszőr, meg amit akartok.Gyerekek részére játszótér is került kialakításra, udvari játékokkal is készültek.Tehát volt minden, ami egy család kellemetes nyaralásához kellhet (szerintem).No és ha már lovasfarm, meglovagoltattam a kölköket is jól.:) (persze mosolyogtam magamban, hogy háhá, majd lesz jó izomláza a gyereknek másnap, mert a lovaglás azért elég fárasztó, nem kis fizikai megterhelés, kölök másnap meglepően jól volt, hogy nem fáradnak el soha...).Körülbelül 10 perce voltunk ott, mikor mondták, hogy nyugodtan eresszük szabadon a vérebet, nem kell a póráz, bár féltem nehogy baja legyen, mivel még soha nem rángattuk ki a megszokott környezetéből, szélnek eresztettem...Totya nagyon komálta is ezt, kiélte magát a lovak szekálásával, az összes gyerekkel pacsizott, az urakat megugatta, azért mindig figyelte, hogy merre vagyunk.frídom.

Nem is írok kisregényt, csak annyit fűznék még hozzá, hogy mindenkinek ajánlom, csodálatos kikapcsolódás, "mindenkinek aki szereti", itt voltunk: http://www.pegazuslovasfarm.hu

Nagyon sok képet készítettem, sajna a legtöbbet a drága kis analóg szerelmemmel, tehát ezekre várni kell egy kicsit, maholnap előhívom a negákat, aztán nagyítok is belőle. :D Digivel készült pár "turistakép" abból egy-két gyöngyszem:

 

 

 

 

6 komment

Címkék: kep divka

A bejegyzés trackback címe:

https://szundi.blog.hu/api/trackback/id/tr60614751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2008.08.14. 11:20:48

Nahát! Elsőőőő :)

Hát, Div, te is szamaritánus vagy.... no nem baj, előferdül, remélem telószáma az előző hölgynek iktatóba került, a lovasoké meg a hűtőszekrénybe :)

Véreb? Ez? :DDDDDD

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2008.08.14. 11:31:56

Akarom mondani a hűtőre, mágnessel , nagy betűkkel... asszem aludnom kell egy kicsit :D

DivkA · http://szundi.blog.hu 2008.08.14. 11:33:23

Hölgy telószáma még a telefonomban, lassan letiltásra kerülnek a tőle érkező hívások... csak a nyugalmam megtartása érdekében...:D

Igen-Igen, Totya a véreb :D

DivkA · http://szundi.blog.hu 2008.08.14. 11:33:53

Semmi gond, én is enyhén kómás vagyok éééééés még annyi dolgom lenne...áh. :]

Kedves:-) · http://irony.blog.hu/ 2008.08.14. 16:42:29

jaj de jó lehetett:-)
már hiányoltalak.
Holnap Parázs?

DivkA · http://szundi.blog.hu 2008.08.14. 16:54:20

Kellemes volt igen. :)
Holnapot még nem tudom, eléggé kába vagyok, meg az anyagi csőd szélén is.. .:D
süti beállítások módosítása